Holnap jelentheti be az iPhone 12 médiaesemény pontos dátumát az Apple

HusztiD 2020.09.07. 12:55 iPhone 0 db 1 020

Sensor-shift-stabilisation-rumored-for-iPhone-12-Pro-Max

Az idei évet eléggé megbolygatta a koronavírus, s ennek kapcsán az Apple hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy bizony csúszni fognak egy kicsit az iPhone 12-vel. Ennek megfelelően, a szakemberek úgy gondolták, hogy az iPhone 12 médiaeseménye is októberre tolódik, azonban ha igazak a mostani híresztelések, akkor két hét múlva már hivatalosan is lehullhat a lepel az új telefonokról.

Elsőnek Jon Prosser osztotta meg Twitteren, hogy az Apple a holnapi nap folyamán, azaz szeptember 8-án magyar idő szerint 15 órakor lesz egy sajtóbejelentése az Apple-nek. Egyes feltevések szerint csupán új termékeket jelenthet be így az Apple, azonban a Bloomberg jól ismert szakija, Mark Gurman elhintette, hogy nem lenne meglepve, ha az idei iPhone 12 event dátumát közölnék a kaliforniaiak.

 

Amennyiben nem új termékeket kapunk és Gurmannek lesz igaza, akkor ez azt jelentheti, hogy két hét múlva már hivatalosan is megejti a médiaeseményét az Apple. Már persze ez akkor lesz igaz, ha az almások követik az elmúlt évek stratégiáját: a médiaesemény meghívóinak kiküldése után két héttel rendezték meg mindig az event-et. Ha ez igaz, akkor nagyjából szeptember 22-én számíthatunk a hivatalos leleplezésre.

 

Ti mit gondoltok, szerintetek mit jelent be holnap az Apple?

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!