Ha minden igaz, akkor mégsem októberben érkezik az iPhone 12

HusztiD 2020.06.30. 12:55 iPhone 0 db 1 559

untitled26-1536x865-1

Az utóbbi hónapokban, főleg a koronavírus járvány alatt terjedt el több forrásból is az a pletyka, mely alapján az Apple csúszni fog az idei évi csúcsmodellek piacra dobásával. Ezúttal a Wedbush csapatához érkeztek új információk az ellátási láncból, melyek immáron egészen mást állítanak.

Amennyiben igazak az értesülések, akkor most, hogy világszerte csitult a járvány, az Apple partnereinek sikerült összekapniuk magukat, ami nem jelent mást, minthogy a szeptemberi rajtra le tudnak gyártani kellő mennyiségű iPhone 12-t. A korábbi hírek arról szóltak, hogy az iPhone 12 októberben érkezik, míg a Pro modellek kicsit később, azonban most nem csiripelnek arról a madarak, hogy csúszni fog-e a Pro széria is, vagy nem – feltehetően egyszerre dobja majd őket piacra az Apple.

Ne feledjük, hogy ezek csak újabb pletykák, így érdemes ennek megfelelően kezelni. Mi azt mondjuk, hogy a mostani hír inkább valós lehet, hiszen az Apple érdeke is, hogy ne csússzon meg az új csúcskészülékeinek piacra dobásával.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!