Ilyen hardvereket kaphat az iPhone 12; karantén idején is jól pörögtek az okosóra eladások – mi történt a héten?

HusztiD 2020.05.16. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 140

Újabb hetet tudhatunk magunk mögött, így összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és történéseit.

iphone12

Ilyen specifikációkkal és árszabással érkezhet az iPhone 12 széria

Jon Prosser neve ismerősen csenghet már sokak számára, ugyanis az utóbbi hetekben többször hallatott magáról az Apple még be nem jelentett termékei kapcsán. A szakember ezúttal arról osztott meg információkat, hogy milyen specifikációkkal érkezhetnek az új telefonok és azok milyen árszabást kaphatnak.

iphone-12-pro-scaled

Bővebben itt.

ProMotion kijelzőt, nagyobb aksit és 3x-os telefotó szenzort kap az iPhone 12 Pro

Egy ideje olvashatunk már különböző pletykákat az iPhone 12 szériáról, s ahogyan egyre közelebb kerülünk időben a bemutatóhoz, úgy érkezik majd több és több. Ezúttal az EverythingApplePrótól Max Weinbach számolt be néhány újdonságról, hogy miket kaphat az almások csúcstelefonja.

maxresdefault

Bővebben itt.

DxOMark: nem fért bele a legjobbak közé az iPhone 11 szelfikamerája

A DxOMark csapata valamiért most, a napokban tudta csak letesztelni az iPhone 11 szelfikameráját. Ugyan a szakiknak korábban már sikerült az iPhone 11 Pro modelljeit megmérettetni, azonban a mostani adatok alapján a  belépőszintű 11-es modell egy kicsivel rosszabbul teljesített, mint a másik két testvére.

iPhone11guide-b

Bővebben itt.

Mindennél jobban pörögtek karantén idején az okosórák

Az utóbbi hetekben nem csak idehaza, de mondhatjuk, hogy világszerte karanténban volt az emberek egy bizonyos része. Korábban az elemzők csökkenő keresettel számoltak, ami egyébként meg is látszott például az okostelefonok eladásain, azonban most úgy tűnik, hogy az okosóra-piacon pont ennek az ellenkezője történt.

Smartwatch-sales-grow-during-pandemic

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be arról, hogy egy lépéssel közelebb kerültünk a digitális autókulcshoz, ami után láthattuk, hogy milyen menően néz ki az új iPad Próhoz kapható Magic Keyboard röntgenképe. Habár az idei évre vártuk, de jelenleg úgy néz ki, hogy leghamarabb csak a következő évben érkezhet a 14 colos MacBook Pro.

maxresdefault

A hét második felében láthattunk egy igazán elborult iPhone 12 koncepcióvideót, ami után nem sokkal az Apple is kiadta a legújabb firmware frissítését a második generációs AirPods-hoz. Végezetül pedig jött egy pletyka, mely arra hivatkozott, hogy immáron 128GB-ra növeli az ősszel érkező iPhone 12 alap háttértárát az Apple.

Ezek voltak a 2020-as év huszadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!