Ennél elborultabb iPhone 12 koncepciót még nem láttál

HusztiD 2020.05.12. 13:55 iPhone, Videók 1 db 667

maxresdefault

Folyamatosan láthatunk újabbnál újabb koncepcióvideókat, s vannak ezek közül egészen kiemelkedőek, illetve akad egy-két érdekes is. A mostani elképzelés leginkább az utóbbiba tartozik, ugyanis a Phone Industry YouTube csatorna által megálmodott koncepcióban láthatjuk, hogy milyen lenne a Mac Pro beütésű iPhone 12.

A dizájnerek szó szerint fogták magukat, s megálmodták, hogy milyen lenne, ha az Apple ugyanolyan küllemet adna az ősszel érkező okostelefonjának, mint a csúcsgépének. Maga a telefon szögletesebb formatervet kapna, a hátoldala olyan lenne, mint a Mac Pro eleje, vagy az XDR kijelző hátulja, valamint lenne neki külön cserélhető talpazata egyaránt. A végeredmény pedig valahogyan így nézne ki:

Természetesen az Apple sosem fog ilyen telefont bemutatni, de ti mégis mit szólnátok hozzá, ha egy ehhez hasonló készüléket kapnánk?

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2020.05.16. 21:25

    Lehet beteg vagyok, de esküszöm nagyon bejön :-)
    Fura,hogy nekem mindig azok a telefonok tetszenek a legjobban, amit valami designer összedob otthon a hétvégén és feldob a netre.

Szólj hozzá Te is!