ProMotion kijelzőt, nagyobb aksit és 3x-os telefotó szenzort kap az iPhone 12 Pro

HusztiD 2020.05.11. 09:55 Kiemelt hírek, Pletykák, Videók 0 db 1 515

maxresdefault

Egy ideje olvashatunk már különböző pletykákat az iPhone 12 szériáról, s ahogyan egyre közelebb kerülünk időben a bemutatóhoz, úgy érkezik majd több és több. Ezúttal az EverythingApplePrótól Max Weinbach számolt be néhány újdonságról, hogy miket kaphat az almások csúcstelefonja.

Elviekben az iPhone 12 Pro modellek megkapják, amit az iPad Próban már évekkel ezelőtt bemutatott az Apple, ez pedig nem más, mint a ProMotion kijelző. Ennek köszönhetően a panel képfrissítése 120 Hz-ra növekszik, ami által sokkal gördülékenyebbnek érezzük majd. Elviekben a telefon automatikusan állítani fogja a képfrissítést 60 és 120 Hz között, így csak akkor fogjuk azt igazán kihasználni, ha olyan appot futtatunk, ami ezt igényli.

Ha már egy 120 Hz-es kijelzőt is bemutat az Apple, akkor természetesen nagyobb aksi kell bele. A jelenlegi pletykák szerint az iPhone 12 Pro Maxban egy 4 400 mAh-es egység kap helyet. Ez 10 százalékkal nagyobb, mint amit a jelenlegi csúcsmodellben megtalálhatunk, hiszen abban egy 3 969 mAh-es aksi teszi a dolgát. Talán nem lesz nagyobb az üzemideje a telefonnak, viszont ez a plusz kapacitás elég lesz arra, hogy ugyanezzel az idővel elbírja a ProMotion kijelző adta pluszt.

Végül arról egyaránt szó esett, hogy javít a készülékek kameráin az Apple. Természetesen megjelenik a LiDAR szenzor, aminek köszönhetően sokkal jobb autófókusszal rendelkezik majd a telefon. A Smart HDR-en is csiszolnak még az almások, így sötétben az eddigieknél is jobb képeket készíthetünk, valamint a telefotón immáron kétszeres optikai zoom helyett háromszorost kaphat.

Ne feledjük, hogy ezek egyelőre pletykák, s leghamarabb csak ősszel, az iPhone 12 eventen derül ki, hogy milyen tényleges újdonságokat kapnak a telefonok. Mi azért bízunk abban, hogy a mostani információk valósak lesznek.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!