Új firmware frissítést kapott a második generációs AirPods

HusztiD 2020.05.13. 12:55 AirPods 2 hozzászólás 1 237

airpods-family

Az Apple még az előző év folyamán dobta piacra a második generációs AirPods-ot, azonban tegnap kiadták hozzá a legújabb firmware frissítést. A fülesen korábban a 2A364 számú firmware volt megtalálható, mostantól viszont a 2D15 lesz hozzá elérhető – akárcsak az AirPods Pro esetében.

Arról sajnos nincs hír, hogy az új firmware voltaképpen kiküszöböl-e, esetleg megold bármilyen hibát. Egyes feltevések szerint javulhat a Bluetooth konnektivitása, de ezt hivatalosan még az Apple sem erősítette meg. A firmware frissítéstől egyébként nem kell félnünk, ugyanis ahogyan csatlakoztatva van bármilyen iOS készülékünkhöz, az úgy fog automatikusan frissülni.

Hogy éppen melyik firmware van a fülesnek, azt az iOS készülékek beállításain belül az általános menüpont alatt, az infó résznél tekinthetjük meg az AirPods opcióra bökve.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

 1. Bence - 2020.05.13. 22:45

  Sziasztok,
  A kérdésem az lenne,hogy nekem is ilyen fülesem van azonban androidos telefonnal használom.
  Így,hogyan tudom elérni a frissítés?
  Előre is köszönöm

 2. Bigyo - 2020.05.14. 23:57

  A legegyszerűbb ha egy haver iPhonjához csatlakoztatod, gondolom én

Szólj hozzá Te is!