Szeptember helyett csak novemberben érkezhet az iPhone 12

HusztiD 2020.05.04. 15:55 iPhone 0 db 576

iphone-12-pro-scaled

Nehéz időket élünk jelenleg, hiszen a koronavírus mindenre kihatással van. Emiatt számos kérdés felmerült már az elemzőkben, hogy mi lesz a különböző nagyvállalatokkal és azok termékeivel. Ezúttal a Goldman Sachs szakemberei nyilatkoztak arról, hogy a szokásosnak nevezhető szeptember helyett két hónapos csúszással érkezik az almások csúcsmodellje.

Az elemzők egyelőre csak a harmadik negyedéves teljesítményekről beszéltek. Szerintük a júliustól szeptemberig tartó időszakban nagyon visszaesnek az iPhone eladások, melynek mértéke akár a 36 százalékos csökkenést is elérheti. Ez lényegében a szigorú szabályozások miatt lesz, amit a kormányzatok bevezetnek, illetve az emberek is az olcsóbb telefonokat fogják inkább megvenni. Ami még lényeg, hogy a hozzáértők szerint leghamarabb csak novemberben dobhatja piacra az Apple az iPhone 12 szériát – amivel kapcsolatban nem is olyan régen voltak előjelek.

Ne feledjük, hogy ezek csak elemzői számítások, így lehetséges, hogy teljesen máshogy alakulnak majd a dolgok. Egyelőre mi már annak is örülnénk, ha látnánk a kiutat a jelenlegi járványhelyzetből.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!