Következő év elején érkezik az új, dupla kamerás iPad Pro

HusztiD 2019.11.18. 09:55 iPad, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 305

2019-ipad-lineup

Nem olyan rég számoltunk be az Information által elközölt hírről, mely szerint csak 2022-ben érkezhet leghamarabb az Apple okosszemüvege. Ehhez kapcsolódóan hozott le újabb infókat a Bloomberg csapata, ami egyenesen szembe megy a másik portál értesüléseivel.

A Bloomberg információi alapján az Apple a következő év első felében dobja piacra az új iPad Pro modelleket, melyek egyik nagy dobása a dupla kamerás kialakítás lesz. A másik újdonság pedig egy hozzá megvásárolható AR/VR headset lesz, amit ugyanakkor adnak ki a kaliforniaiak, mint az új tabletet.

Elviekben a 2020-as iPad Próban bemutatkozik az úgynevezett ToF kamerarendszer, ami lényegében annyit tesz, hogy sokkal jobb képeket készíthetünk általa, hiszen a hátlapi szenzorok képesek lesznek megállapítani, hogy az adott képen mely tárgyak és személyek milyen távol vannak egymástól. Ezzel a funkcióval pedig a portré fotók funkcióján csiszolhatnak az almások.

Az AR/VR headset pedig egyelőre erősen kérdőjelesnek tűnik. Láthatjuk, hogy ahány forrás, annyiféle pletykát közölnek be. Az Information korábbi híresztelései sokkal reálisabbnak hangzottak, mint a mostaniak. Végül is mi nem tehetünk mást, mint várunk.

Szerintetek valóban érkezik jövőre egy headset?

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!