Itt az új 16 colos MacBook Pro; ilyen lehet az iPhone 12 Pro – mi történt a héten?

HusztiD 2019.11.16. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 291

Számos érdekes hírünk volt az elmúlt napok folyamán, melynek zömét egy csokorba szedtük.

maxresdefault

Megérkezett a régóta várt 16 colos MacBook Pro

Az utóbbi napok pletykaáradatai beigazolódni látszanak, ugyanis az Apple végre-valahára a tegnapi nap folyamán elérhetővé tette legújabb laptopját. A 16 colos MacBook Pro megjelenésével az almások kaszálták a 15-ös szériát, ám a jó hír, hogy az árszabás ugyanaz maradt, mint elődjénél.

Apple_16-inch-MacBook-Pro_111319_big.jpg.large_

Bővebben itt.

Koncepcióképeken a négykamerás iPhone 12 Pro

Immáron két hónapja, hogy az Apple piacra dobta legújabb csúcsmodelljeit, az iPhone 11 szériát, azonban vannak, kiket már a soron következő telefon érdekel. Ezúttal a PhoneArena készített pár koncepcióképet arról, hogy milyen lehet az almások jövő évi csúcsmodellje.

iPhone-12-Display-Camera

Bővebben itt.

A csökkenő tabletpiacon is növekvőben az Apple

Eltelt egy újabb negyedév, az Apple pedig nem olyan rég ejtette meg aktuális pénzügyi konferenciáját. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, a számokból a különféle elemzőcsapatok, mint jelen esetben a Strategy Analytics, felméréseket készítenek, melyekből megtudhatjuk, hogy mi az aktuális helyzet.

2019-ipad-lineup

Bővebben itt.

ESR Digital Stylus – a legmegfelelőbb Apple Pencil alternatíva töredék áron

Az Apple évekkel ezelőtt adta ki az Apple Pencilt, majd nem olyan régiben a második generációs ceruza is megérkezett. Sok grafikus tetszését nyerte el az almás stylus, azonban sokan még a mai napig ódzkodnak tőle, hiszen a kaliforniaiak iszonyatos áron kínálják a kiegészítőt.

esr

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején az Apple megszüntette az iOS 13.1.2 és a 13.1.3 rendszereinek a hitelesítéseit, ergo hivatalosan lehetetlenítették a downgrade-et, majd kicsit nosztalgiázhattunk egy iPhone és iPhone 11 Pro összehasonlító videóval. Ha üzemidőtesztről beszélünk, akkor az iPhone 11 verte a Pixel 4 XL-t, illetve szinglik napján taroltak az almások új csúcsmodelljei.

mac-pro-calvin-harris

A hét második felében beszámoltunk, hogy Calvin Harris már az új Mac Próval nyomul és közel a megjelenés, valamint újabb biztonsági rést fedeztek fel a Facebook pajzsán. Végül, de nem utolsó sorban éveket csúszhat az Apple okosszemüvege, valamint egy új firmware frissítés is elérhetővé vált a nem olyan rég megjelent AirPods Próhoz.

Ezek voltak a 2019-es év negyvenhatodik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!