Nem érdemes felrakni az iOS 13 bétáit; továbbra is a második legértékesebb az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2019.06.15. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 546

Pünkösd hétfőnek köszönhetően rövidebb volt a hetünk egy nappal, de így is voltak érdekességek, melyeket egy csokorba szedtünk, hogy le ne maradjatok róluk.

maxresdefault

Ezért ne rakd majd fel az iOS 13 bétáit

Az Apple előző hét hétfőn tartotta meg a 2019-es WWDC konferenciát, ahol megismerhettük a legújabb operációs rendszereket, melyek megjelenésére csak ősszel, nagyjából szeptember közepén számíthatunk. Az elmúlt napok folyamán több olyan kérdést kaptunk, hogy mikor lesznek elérhetőek az első béták, illetve, hogy megéri-e frissíteni.

ef6842230681aa4e40115dd0460454a0

Bővebben itt.

Továbbra is az Apple a második legértékesebb globális vállalat

A Brandz minden évben előáll a világ legértékesebb vállalatai rangsorolásával. Így történt ez idén is, s rögtön van egy jó, s egyben egy rossz hír az Apple számára: a jó az, hogy az almásoknak sikerült megelőzniük a Google-t, a rossz pedig az, hogy mindkettejüket lepipálta az Amazon.

apple-fifth-avenue-new-york-city

Bővebben itt.

Egyre nagyobb ütemben nő a viselhetők piaca

Az IDC jóvoltából készült egy új felmérés, melyből kimutatható, hogy az elmúlt év ugyanezen időszakához képest jelentősen nőtt a viselhetők piaca. Ide természetesen nem csak az okosórákat és okospántokat sorolhatjuk, hanem például a füleseket is, mint az Apple részéről az AirPods, vagy a Beats termékek.

Screen-Shot-2019-04-09-at-8.38.40-PM

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején véletlenül kiszivárgott, hogy szeptemberben érkezik a nem olyan rég bemutatott új Mac Pro, majd egy remek videót láthattunk az iOS 13 több, mint 200 újdonságairól. Hangulatos videót osztott meg az Apple, melyből megtudhattuk, hogyan készíthetünk kiemelkedő portréfotókat, majd felmerült, hogy tovább csúszik a Galaxy Fold megjelenése.

maxresdefault

A hét második felében Tim Cook elárulta, hogy egyáltalán nem fél attól hogy Kína megtorolná az Apple-t, majd érkezett a hír, hogy az amerikai piacra szánt iPhone modelleket Kína helyett immáron Indiában gyártanák le. Végül érkezett egy igazán kiváló iPhone XI koncepcióvideó, majd megtudhattuk, hogy hét új MacBook modellszámot jegyeztetett be az Apple.

Ezek jutottak a 2019-es év huszonharmadik hetére. A jó idő megérkeztével és a suli véget érésével kezdődött még csak igazán el a nyár, de maradjatok velünk továbbra is, ugyanis az elkövetkezendő napok, heteket folyamán is lesznek újabb érdekességek, melyről folyamatosan beszámolunk.

Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!