Íme az eddigi legkifinomultabb iPhone XI koncepcióvideó

HusztiD 2019.06.13. 15:55 iPhone, Videók 3 hozzászólás 2 469

maxresdefault

A ConceptsiPhone YouTube csatorna nem olyan rég új koncepcióvideót töltött fel, melyet ezúttal a jól ismert Gunho Lee álmodott meg. Az utóbbi időben megszokhattuk, hogy kezdtek el-el szállni a dizájnerek a koncepciókkal, de a mostanira mondhatjuk, hogy talán az eddigi legjobb, s legelegánsabb.

Gunho lényegében az iPhone 4 és 5 formatervét gyúrta egybe egy kicsike iPhone X beütéssel. Maga a forma visszatérne a korábbi lapos, kissé szögletes dizájnhoz, de mellette az iPhone X köszönne ránk vissza a széltől szélig terjedő kijelző és a Face ID kombójának köszönhetően. A telefon ezen felül kapna egy kijelzőbe épített Touch ID-t, így ha unnánk az arcunkkal történő azonosítást, akkor az ujjlenyomatunkat is használhatnánk, illetve végre itt is megjelenne Gunho elképzelése alapján az USB C, akárcsak az iPad Pro modellek esetében.

Mit szóltok a legújabb koncepcióhoz? Vevők lennétek egy ilyen készülékre?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Istvan - 2019.06.14. 10:14

    Regota szeretnek mar egy 5s formavilagat tukrozo uj telefont!!!!! Peldanak itt ez az uj video. Nekem bejon! Lesz valaha ijen?? Most x-et hasznalok.

  2. Nárai Erik - 2019.06.17. 09:11

    Tudom hogy nem ide tartozik de mióta és miért törölték vagy töröltették az alkalmazásozokat?

    • HusztiD - 2019.06.17. 17:00

      Szia!
      Változtak az App Store feltételei, így jelenleg jóváhagyás alatt van az app. Ha minden jól megy, akkor hamarosan újra elérhető lesz. :)

Szólj hozzá Te is!