Íme a legfontosabb újdonság, melyet az Apple a WWDC ’19-en bejelentett

HusztiD 2019.06.04. 15:55 iPad, macOS, Videók 0 db 288

voicecontrol

Az esti WWDC ’19 konferencia kicsit hosszúra nyúlt, ugyanis Tim Cook csapatának sikerült egy bő kétórás előadást tartania, ahol megismerkedhettünk az új szoftverekkel, illetve a Mac Próval egyaránt. Ahogyan lenni szokott, a vezetők egy rakás új, hasznos funkciót mutattak be, melyekről most külön-külön felkerültek a videók.

Az első videót érdemes leginkább kiemelni, amelyet a macOS Catalina kapcsán prezentáltak a vezetők Voice Control néven. Ahogyan a nevéből következtetni lehet, hangvezérlésről szól, s a kisegítői lehetőségeknek köszönhetően nem csak az új macOS-en, hanem iOS 13-on is elérhető lesz, melynek nagy hasznát veszik majd sokan. Ennek kapcsán mindenféleképpen érdemes megnézni az alábbi videót, ami tökéletesen bemutatja, hogy milyen egyszerűen lehet használni.

Természetesen a többi videót is ajánlott megnézni, főleg akkor, ha lemaradtatok volna a tegnapi eventről, hiszen nem csak az új Mac Pro bemutatóvideója csodálható meg, hanem a közelgő új sorozaté, a “For All Mankind”-é, ami mellett még az iOS 13 újdonságait is megtekinthetjük gyorsan.

Mit gondoltok a tegnapi eseményről? Melyek voltak a legemlékezetesebb újdonságok számotokra?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!