Az Apple chip-guruja lehet az Intel új vezérigazgatója

HusztiD 2019.01.16. 09:55 Apple, Egyéb 0 db 155

johny-srouji-2000x1200

Az Axios beszámolója szerint hamarosan újabb változások jöhetnek az Apple és az Intel életében, ugyanis a processzorgyártó nagyon érdekelt Johny Srouji megszerzésében. Az almások hardveres részlegének vezetője 15 éven át dolgozott a chipgyártásban, mielőtt csatlakozott volna.

Johny 2008-ban ment az Apple-höz, pont akkor, mióta elkezdték fejleszteni az A szériás chipeket. Johny érkezésével a vállalatnak sikerült megszülnie az első A szériás chipet, mely onnantól kezdve helyt kapott az aktuális iPhone és iPad modellekben. Ha visszatekintünk az elmúlt évekre, akkor láthatjuk, hogy évről évre miképp fejlődtek az almások processzorai, hiszen minden évben viszonylag látványos sebességnövekedést eszközöltek.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján az Intel vezetői csapata összeírt egy olyan listát, hogy kiket tudnának elképzelni CEO-ként, ki irányítaná a vállalatot. Az érdekesség, hogy eme listában Johny Srouji neve is szerepel, hiszen a vezetők érdeklődve figyelték a guru munkásságát az elmúlt évek alatt, s most úgy tűnik, hogy szívesen látnák őt, mint vezérigazgatót.

Egyelőre több információ nem áll rendelkezésre. Nyilván több jelölt van az Intel listáján, s kérdés az is, hogy távozna-e az Apple-től Johny. Természetesen ez akkor jöhetne szóba, ha sokkal nagyobb fizetést adnának neki, de ez nem lehet akadály. Egy biztos, ha ő lesz a következő CEO, akkor hatalmas változások következhetnek az Intel-nél.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!