Alkoss egy hulladékmentes világot! – avagy íme a legzöldebb iPhone tokok, amiket találhatsz

HusztiD 2020.01.31. 13:55 Ajánló, iDoki, Kiemelt hírek 0 db 1 137

banner2___smal

Napjainkban immáron minden cég azzal akar kitűnni a tömegből, hogy valamilyen öko, vagy bio terméket dob piacra. Egy produktum környezetbarát tulajdonságát nem egyszerű megállapítani, hiszen figyelembe kell venni a gyártás módját, a csomagolás milyenségét, a használat módját, valamint a használat utáni sorsát egyaránt.

Nem tudom ki hogy van vele, de én személy szerint azt szeretem, ha bármilyen termékre rámondhatjuk azt, hogy zöldebb, mint a társai. Manapság elég felkapott a környezetszennyezés témaköre, így ha tudunk az ellen tenni, hogy ha egy kicsit is, de visszafogjuk a szennyezés mértékét, akkor miért ne tennénk?

R44413-1000

Az úgynevezett 100% Zero Waste iPhone tokok pont a környezettudatosságra hívják fel a figyelmet, hiszen ezek komposztálható tokok. Nem csak, hogy teljesen zöld anyagból készültek el, de ezek mellett a termékek csomagolása is környezetbarát, akárcsak magáé a toké, amit veszünk. A környezettudatosság egy nagyon jó szempont, de mellette nyilván azt sem árt kiemelni, hogy igazán minőséginek termékekről beszélhetünk, melyet több iPhone modellre, több színben szerezhetünk be. Nem utolsó sorban pedig az ejtéseket is jól bírják a tokok, ugyanis az átlagos tokokkal szemben jobban képesek elnyelni a becsapódásokat.

Kinek ajánlanám? Első sorban azoknak lehet jó választás bármely 100% Zero Waste tok, kik hiszen a környezettudatos szemléletben. Második sorban pedig azok számára is jó választás lesz, akik egy megfelelő minőségű tokot keresnek, amelyek valamelyest hasonlítanak az Apple eredeti tokjaira, azonban azok töredékáron szerezhetőek be.

R44417-1000

A tokokat összesen négy színben (fekete, fehér, zöld és piros) érhetitek el egészen az iPhone 6-tól az iPhone 11 modellekig, s külön jó hír, hogy mindegyik egységesen 5 490 Ft-os áron rendelhető az iHungary Webshopjából.

Aki pedig a személyes vásárlás híve, illetve pont szervizbe viszi valamely termékét, akkor az iDoki üzleteiben is megtalálhatja a fent említett termékeket, Budán a Budagyöngye bevásárlóközpontban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!