Lassan minden tizedik amerikai rendelkezik egy okosórával

HusztiD 2019.01.07. 13:55 Apple Watch 0 db 110

applewatchseries4watchfaces-800x659

Mondhatni, hogy évről évre elképesztő népszerűségre tesznek szert az okosórák. Korábban számos fitnesz kiegészítőt vásárolhattunk meg, de magát az okosóra bizniszt mondhatjuk, hogy talán a kaliforniaiak indították be az Apple Watch-csal, mikor 2015-ben piacra dobták, hiszen azóta számos konkurens csatlakozott melléjük.

Az eMarketer egy új előrejelzéssel állt elő, mely alapján az idei év végéig minden tizedik amerikai felnőtt egy okosórával fog rendelkezni. 2019 végéig összesen 28,7 millió olyan ember lehet, kik birtokolnak egy okosórát. Amennyiben helyesek lesznek ezen számítások, akkor az statisztikailag azt jelenti, hogy a felnőttek 11,1 százalékra rendelkezik majd egy okosórával.

Az elemzők szerint a növekedésben nagy szerepet játszik az Apple, hiszen a nem olyan rég piacra dobott negyedik szériás óra immáron képes az EKG mérésre, illetve érzékelni az esést, ami hatalmas húzóerő lesz a vásárláskor a felhasználók szemében. Ezen dolgok miatt pedig nagy népszerűségre tesznek szert az almások, ugyanis az 55 év fölötti felhasználók körében akár 8 milliónál is több órát adhatnak el a 2019-es év folyamán.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!