CameraGate: a 2018-as MacBook Air modellekkel is probléma van?

HusztiD 2018.12.03. 13:55 Mac 0 db 472

macbookair

Most, hogy viszonylag huzamosabb ideje piacon van a 2018-as MacBook Air, a felhasználók egy nagyon érdekes jelenséggel kapcsolatosan árasztották el az Apple fórumait. A beszámolók alapján többen panaszkodtak a notebook előlapi, FaceTime HD kamerájával kapcsolatosan, hiszen eléggé gyenge minőséget produkál.

A beszámolók többsége arról szól, hogy nagyon homályos, rosszabb minőségű képeket készít a kamera. Mi több, volt olyan felhasználó, ki azt állította, hogy az iPhone 7 telefonjában lévő előlapi lencse sokkal jobb képet csinál, mint az új MacBook Air. Egy másik fórumozó ugyanerről számolt be, de jelezte, hogy a kamera  lencséje fizikálisan tiszta, nincs összekenve. Egy harmadik személy pedig kíváncsiságból bement egy Apple Store-ba, ahol kicsit megnyomkodta az új Air modelleket, s a beszámolója alapján mindegyik készüléknél fennállt ugyanez a jelenség.

Az Apple egyelőre nem adott ki közleményt a fennálló problémára. Hogy mi okozza, azt egyelőre nem tudni, de nem tartjuk kizártnak, hogy hamarosan kiadnak egy új szoftverfrissítést, mely orvosolja eme kellemetlenséget.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!