Jövőre érkezik a teljes értékű Photoshop alkalmazás iPad-re

HusztiD 2018.10.19. 15:55 Egyéb, iPad 0 db 169

PSiPadCC1

Az Adobe az elmúlt napok folyamán ejtette meg Los Angelesben az Adobe MAX konferenciát, ahol sokak örömére demózták a Photoshop új, iPad-re szánt változatát. A jelenlegi információk alapján egy igazán nagyszerű, teljes értékű képszerkesztőt kapunk az Adobe-tól, s megjelenésre a következő év folyamán számíthatunk.

Nem csoda az Adobe lépése, ugyanis az iPad Pro és az Apple Pencil megjelenésével sokak számára könnyebb egy tabletet használni képszerkesztésre, mint egy asztali számítógépet egérrel. Ha megnézzük, akkor az iPad Pro bizonyos helyzetekben méltó vetélytársa lehet egy számítógépnek, így az Adobe ezen felhasználókat szeretné első körben célba venni. Az eseményen a vállalat demózott, s egy iPad Prón akadálymentesen lehetett szerkeszteni az adott képet úgy, hogy egyre több réteget és effekteket pakoltak fel rá.

Az utóbbi időben egyébként számos Photoshop-pótló alkalmazás jelent meg mobil eszközökre, így nem csoda az Adobe lépése, hogy végre-valahára a teljes értékű szoftvert is elhozza iOS-re.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!