iPhone Xs Max vs Galaxy Note 9 – avagy a gyengébb hardver ellenére ismételten az Apple diadalmaskodik

HusztiD 2018.09.26. 11:56 iPhone, Videók 0 db 387

maxresdefault

Pont a napokban kaptunk egy kisebb csokor videót, melyben első körben már összemérték az Apple csúcsmodelljét a piacon lévő riválisokkal. Ezúttal viszont a PhoneBuff csapata készült el a szokásos összehasonlító videójával, melyben az iPhone Xs-t a Samsung aktuális csúcskészülékével, a Galaxy Note 9-cel mérték össze.

Ahogyan megszokhattuk, a csapat egy robot segítségével mérte le a sebességeket. A teszt során különféle alkalmazásokat nyitottak meg, majd miután befejezték az első kört, megmérték a köridőt, s visszafelé ismételten megnyitották az adott appokat. Ha az összesített köridőt nézzük, akkor az iPhone Xs 2 perc 33 másodperccel zárt, míg riválisa 2 perc 47 másodperccel. Ez egészen jó aránynak számít, főleg akkor, ha azt nézzük, hogy a Note 9-ben kétszer annyi memória található meg, mint az almások csúcsmodelljében.

Az alábbi videó természetesen nem nevezhető tudományos tesztnek, inkább csak egy mezei összehasonlításnak. Manapság a legtöbb csúcskészülék egyforma teljesítményre képes, s olyan minimális különbségek akadnak a telefonok között, melyet a valós életbeli használatkor nem fogunk észrevenni. Mindenesetre az alábbi teszt alapján az iPhone Xs-t illeti meg az a bizonyos virtuális korona.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!