A Consumer Reports elégedett az új iPhone Xs modellekkel

HusztiD 2018.09.26. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 203

Apple-iPhone-Xs-combo-gold-091220181

Ez a hét már csak ilyen: mivel az elmúlt napok folyamán jelent meg hivatalosan az iPhone Xs és Xs Max, ezért jóformán csak erről szólnak a hírek. Nem olyan régen beszámoltunk, hogy a DisplayMate csapata szerint az új modellekben van az eddigi legjobb kijelző, mely okostelefonban helyt kapott, azonban most a Consumer Reports csapata is hangot adott. Róluk tudni érdemes, hogy ők azok, kik alaposan le tudják húzni az értékeléseket.

Tavaly az iPhone X-szel kapcsolatosan vegyesek voltak a CR értékelései, azonban most a szakiknak tetszenek az újdonságok, legfőképp az új A12 Bionic chip és a kamerák. A beszámolóban az iPhone Xs Max-ot a Galaxy Note 9-hez hasonlítják. A Samsung készülékét nehéz teljesen átfogni, de a lekerekített kijelzőszéleinek köszönhetően könnyebb dolguk van a felhasználóknak. A másik oldalon, az Xs Max-ot nehezebb egy kézzel átfogni, illetve, ha tokot teszünk rá, akkor ez a faktor tovább nő. Az egy kezes használattól pedig végleg búcsút vehetünk. Lényegében ezek szerepelnek a negatív oldalon.

Ha az újdonságokról beszélünk, akkor a kamerákkal nagyon elégedett a Consumer Reports csapata, főleg, hogy az Apple bevezette, hogy ezentúl változtathatunk a mélységélesség effekten. A szakik alapos teszt alá vetették a kamerákat, s tesztjeik során az átlagos DSLR kamerákhoz hasonlították, s az eredménnyel nagyon elégedettek. Természetesen nem tökéletes az Apple megoldása, de eléggé lenyűgöző képeket készíthetünk vele. Nem utolsó sorban a Smart HDR funkciót is próbálták, s összességében elmondták, hogy általa valóban javul a képminőség.

Végül, de nem utolsó sorban a telefonokban szunnyadó A12 Bionic chipről szintén vélekedtek. Számos CPU-t és GPU-t igénylő feladatnak vetették alá a telefont, ahol jól állta a strapát az Apple csúcsmodellje. Konkrét számokat nem osztottak meg, viszont annyit elárultak, hogy az Apple riválisai ugyan nem sokkal, de rosszabbul teljesítettek – vagy fogalmazhatunk úgy, hogy az Apple átlagon felül szerepelt ezen a téren.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2018.09.26. 11:39

    Vicces ferdítésektől hemzsegő cikk, köszönjük a semmit.

Szólj hozzá Te is!