Sokkal gyorsabban tölthetjük vezeték nélkül a 2018-as iPhone modelleket

HusztiD 2018.08.24. 16:55 iPhone, Pletykák 0 db 251

airpower-airpods-800x642

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple elsőnek az előző év folyamán megjelent iPhone X-nél és a nyolcas modelljeinél vezette be elsőnek a vezeték nélküli töltés technológiát. A hivatalos információk szerint a telefonok csupán 5W-ot tudtak felvenni a kezdetekben, azonban az iOS 11.2 óta 7,5W-ra duzzadt a töltési sebesség.

A China Times egy új beszámolója alapján az Apple a 2018-as modelljeiben egy ennél sokkal fejlettebb eljárást mutat be, ami által képesek lesznek 15W-tal tölteni. Magyarán mondva kétszer olyan gyorsan tölthetjük majd a telefonjainkat, mint a jelenlegi modelleket – feltéve ha ezt az adott töltőpad is támogatni fogja.

Mivel ez csak egy újabb pletyka, így nem érdemes készpénznek venni. A jó hír az, hogy hamarosan elérkezik szeptember, így mondhatjuk, hogy meg vannak számlálva a napjaink az iPhone eventig. Az Apple egyelőre nem küldte ki a hivatalos meghívókat, de feltehetően szeptember elejéig erre sor kerül, így azt követően az esemény pontos dátumát is tudni fogjuk.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!