Tim Cook: 98 százalékos az iPhone X elégedettségi indexe

HusztiD 2018.08.01. 11:56 iPhone, Tim Cook 0 db 306

iphone-x-quad

Az Apple kedd késő este ejtette meg legutóbbi, 2018 Q3-as pénzügyi konferenciáját, amelyet igencsak jól zárt. A vállalat vezérigazgatója ilyenkor több érdekes dolgot is megoszt a nagyközönséggel, s például kiderült, hogy több, mint 4 millió felhasználó próbálta ki a legújabb bétáik egyikét, mint az iOS 12, macOS Mojave, watchOS 5 vagy a tvOS 12.

Másik nagyon érdekes dolog, hogy a legutóbbi negyedévben is az iPhone X volt az Apple legnépszerűbb telefonja, s éves szinten 20 százalékot nőtt az iPhone-ból származó bevétele a vállalatnak. További érdekesség, hogy a csúcsmodell igencsak jól szerepelt a felhasználók körében egyaránt, ugyanis a CEO elmondása alapján 98 százalékos a csúcstelefon elégedettségi indexe. Ha az összesített iPhone elégedettséget nézzük, akkor minimálisan ugyan, de rosszabb a helyzet, hiszen ott átlagosan 96 százalékra tehető ez a szám.

Jelenleg úgy tűnik, hogy nem igazán fogott mellé az iPhone X-szel az Apple, ugyanis a csúcsmodellnek köszönhetően jelentősen megnövelték a bevételeiket és a profitot, illetve az elégedettségi index alapján a felhasználók is boldogabbak vele, mint a korábbi modellekkel.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!