Üveglapról kiszivárgott kép árulkodik, hogy mire számíthatunk az idei iPhone-októl

HusztiD 2018.07.18. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 347

2018-iphones-front-panels

Benjamin Geskin nevét immáron jól ismerhetjük, ugyanis az előző év folyamán ő volt az, ki minden fontosabb információt kiszivárogtatott az iPhone X-ről. Ezúttal Twitteren osztotta meg az alábbi képet, s állítása alapján a három üvegpanel a szeptemberben érkező iPhone modellekhez enged betekintést nyerni.

Első ránézésre talán nem tűnik nagy számnak az alábbi kép, de érdemes alaposan megvizsgálni azt, s láthatjuk a különbséget. Megvagytok vele? Nem? Akkor segítünk kicsit. Érdemes a kávák vastagságát megnézni, ugyanis jól látható, hogy az 5,8 és a 6,5 colos modell vékonyabb kialakítást kap, míg a 6,1 colos LCD-s modell 2 mm-eset Geskin szerint.

Nem olyan régen voltak arról pletykák, hogy az Apple a 6,1-es modell esetében is csökkenti a széleket az Apple, azonban a jelenlegi kép alapján úgy tűnik, hogy ez nem jön össze. Érdemes megjegyezni azért, hogy LCD kijelzők esetében sokkal nehezebb eltüntetni a kávát, szemben az OLED-es technológiával. Mindenesetre minimális különbségről beszélhetünk a modellek között.

A jó hír az, hogy nem kell sokat aludni, hiszen az Apple két hónapon belül bemutatja a legújabb okostelefonjait. Mivel ilyen szűkös az idő, így az elkövetkezendő hetekben újabb szivárgásokra, illetve szóbeszédekre számíthatunk.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!