Ezeket a termékeket várhatjuk a 2018-as év hátralévő részében Kuo szerint

HusztiD 2018.06.27. 11:56 Apple Watch, iPad, iPhone, Kiemelt hírek, Mac 0 db 464

ipad-pro-face-id

Kedvenc Apple elemzőnk, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott elképzeléseiről, hogy milyen termékeket várhatunk még az idei év hátralévő részében az Apple-től. Mint tudjuk, a szakember hónapokkal ezelőtt hagyta el a KGI-t, s mostantól a TF International Securities részére dolgozik.

Kuo az iPhone-ok közül ezúttal csak a 6,1 colos, LCD-s modellről beszélt. A szakember úgy hiszi, hogy ez lesz az almások új bestsellere, hiszen az alacsony 6-700 dolláros kezdőárának és az iPhone X kinézetének köszönhetően eléggé népszerű lesz a felhasználók körében. Elviekben az Apple-nek kisebb fajta gyártási problémái lesznek az LCD kijelzők kapcsán a belógó kamerasziget miatt, így ebből kifolyólag kevesebb modellt tudnak legyártani a rajta, mint terveznek. Ettől függetlenül szeptemberre várható a megjelenés, nem fog csúsztatni rajta az Apple, mint tavaly az iPhone X esetében, így erősen korlátozott számban lesz elérhető.

Természetesen az Apple idén ősszel frissíti az iPad Pro vonalat egyaránt, a legnagyobb újdonság pedig a TrueDepth kamerarendszer megjelenése lesz az új tableteknél. Természetesen jön az új, negyedik generációs Apple Watch széria egyaránt, de erről bővebb infót nem közölt az elemző. Végül pedig Kuo szerint idén végre sor kerül a MacBook Air frissítésre, amelyről ugyan bővebb adatokat nem osztott meg, csupán annyit, hogy olcsóbb lesz, mint a jelenleg piacon lévő elődei.

Ha azt nézzük, akkor az Apple nagyjából két és fél hónap múlva mutatja be új iPhone modelljeit, így feltehetően a többi termékre sem kell sokkal többet várni. Kíváncsiak vagyunk végül, hogy mit rejt az Apple tarsolya, illetve, hogy tényleg idén érkezik-e a régóta várt és egyben újragondolt MacBook Air széria.

Ti mit gondoltok? Milyen terméket vártok leginkább?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!