2019 helyett idén érkezik a három kamerás iPhone X

HusztiD 2018.06.08. 17:25 iPhone, Pletykák 5 hozzászólás 637

iphone-3-lens-camera-concept-images-idrop-news-x-martin-hajek-8

Legalábbis ezt állítják a legújabb szóbeszédek. Az elmúlt hetekben merült fel elsőnek az a hír, mely szerint 2019. folyamán érkezik az első olyan iPhone, amely három hátlapi kamerával lesz felvértezve. Nem lenne idegen dolog ez az Apple-től, ugyanis nem olyan régen a Huawei mutatta be a P20 Pro modelljét, amelyben immáron tripla szenzor kapott főszerepet.

A Korea Herald legújabb értesülései szerint az Apple nem vár jövő év őszéig, így az idén megjelenő iPhone X Plus kapja meg a három szenzoros kialakítást. A forrás ezen belül arról is beszámolt, hogy a Samsung sem marad ki a buliból, ugyanis a jövő év tavaszán érkező Galaxy S10 egyaránt megkapja eme újdonságot. Pontosabb részletekről most nem szólnak a hírek, csak annyiról, hogy a két gyártó szeretne felzárkózni a riválisaik mellé, így ennek megfelelően érdemes erős fenntartásokkal kezelni.

Természetesen várható, hogy három kamerás telefont mutat be a jövőben az Apple, azonban mi azt mondjuk inkább, hogy a jövő év az esélyesebb, mint az idei. Miért? Mert az Apple-nek hónapok óta megvannak a különféle prototípusai, melyeket folyamatosan tesztelnek, így fontos szem előtt tartani, hogy nem az utolsó pillanatban kezdik el összerakni és tesztelni a telefonjaikat, mert azzal hatalmas öngólt lőnének. Továbbá az eddig kiszivárgott infók alapján idén még a dupla szenzoros kialakítás lesz a standard. Ebből kifolyólag mi inkább úgy hisszük, hogy a következő évben robbant nagyot az Apple a három kamerás kialakítással.

Szerintetek valóban szükség lesz egy harmadik lencsére?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. Sebők István - 2018.06.08. 18:35

    Szerintem körbe kellene lencsével rakni és nem mozogna az asztalon!

  2. Blaz - 2018.06.08. 20:31

    Sebők ez Hatalmas! :D troll

  3. Mat - 2018.06.08. 22:17

    A lencse basmati rizzsel és csípősen a legjobb

  4. Pool - 2018.06.08. 22:34

    Most komolyan. Ezek mien cikkek? Szerintem lassan erősebb lessz a forint mint a dollár.

  5. Bigyo - 2018.06.09. 18:56

    Egy lencse is tökéletesen alkalmas fényképezésre, nézzétek meg a profi fényképezőgépeket.

Szólj hozzá Te is!