A Volkswagen segédkezik az Apple autós projektjében

HusztiD 2018.05.29. 13:55 Apple, Apple Car 0 db 100

2018-volkswagen-transporter-t6-review-17-jpg-ashx

A New York Times beszámolója alapján az Apple a Volkswagen által valósíthatja meg az önvezetésre képes autós koncepcióját. A jelenlegi hírek alapján a két félnek sikerült egy olyan egyezséget kötnie, amely egy hatalmas előrelépést jelenthet az Apple részére.

Az információk meg nem nevezett, ám bennfentes személyektől származnak. Eredetileg az almások a BMW-t és a Mercedes-Benz-t célozták meg lehetséges partnernek, azonban egyikükkel sem sikerült megegyezniük, így a Volkswagen-re esett a választás, kikkel sikerült nyélbe ütniük az üzletet. A hírek alapján az autógyártó a Transporter T6-os modelljei által segíti az Apple-t, azonban pontosabb részletekről nem számoltak be.

Elviekben az Apple egy önvezetésre képes rendszert fejleszt, így ezen autókkal valósíthatják meg az első lépéseket. Azt már tudjuk, hogy a kocsik teljesen önvezetőek lesznek, s egyelőre kizárólag Apple munkatársakat fognak szállítani – feltehetően azokat, akik a projekten dolgoznak.

Reméljük, hogy hamarosan több információ is lesz, ugyanis nem olyan rég számoltunk be, hogy immáron 55 darab önvezetésre képes járműjük gurul a kaliforniai utakon, ami szintén nagy bizakodásra ad okot.

Szerintetek mire készül az Apple, illetve mikor lesz ebből a koncepcióból valami?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!