Az Apple az egyik legnevesebb vállalat a kínaiak szerint

HusztiD 2018.05.24. 09:55 Apple 1 db 123

china

A Reputation Institute nem olyan régen kiadta az úgynevezett China RepTrak értékelését, melyben arra mutattak rá, hogy mely nagyvállalat mennyire neves, avagy ismert az ázsiai országban. Természetesen nem csak tech vállalatokról, hanem másokról is beszélhetünk, melyek között az Apple viszonylag jó helyezést ért el.

A jelenlegi felmérést összesen 30 ezer kínai ember között végezték el, s arra irányultak a válaszadási lehetőségeik, hogy osztályozzák az adott nagyvállalatokat. Természetesen itt olyan szempontokat kellett figyelembe venni, mint a bizalmat, a tiszteletet és egyben becsületességet, illetve azt, hogy mennyire érzik jól magukat az adott nagyvállalatokkal. Ezen válaszadásokból vontak átlagot, majd rangsorolták az alábbi jelölteket.

screen-shot-2018-05-16-at-11-21-04-pm

Ha az összesített listát nézzük, akkor az Apple a tizenkettedik legismertebb vállalat a kínaiaknál, s összesen 69,7 pontot értek el. Ha a tech vállalatokat pillantjuk meg, akkor első helyen az Intel, másodikon a Huawei, negyediken a Google, nyolcadikon a Nokia, míg tizediken a Microsoft található meg. A felhasználói visszajelzések szerint a Huawei az első számú telefongyártó az országban a maga 72,5-es értékelésével, melytől csak 2,8 ponttal maradnak le a kaliforniaiak.

Ha ti rangsorolnátok, akkor nálatok első körben mely nagyvállalatok jöhetnének szóba?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2018.05.24. 10:48

    Csak azt tudnám, hogy lehet ez amikor a kínaiak azt sem tudják milyen egy eredeti iPhone. Amikor meglátnák egyet azt hiszik gagyi másolat, mert a Huawei p20 azért sokkal jobb. Hehe..—

Szólj hozzá Te is!