Az Apple helyett a Netflix készít dokumentációs sorozatot Barack Obamáról

HusztiD 2018.05.23. 13:55 Egyéb 0 db 95

obama-bb2010-11-10

Március folyamán jöttek az első hírek arról, hogy sorozat készül a volt amerikai elnökről, Barack Obamáról. Mint ekkor megtudtuk, az Apple mellett a Netflix is erőteljesen küzdött a jogok megszerzéséért, azonban most már mondhatni hivatalossá vált, hogy ők náluk landolnak a jogok.

A Netflix Twitteren jelentette be az örömteli hírt, mely szerint sikerült egyezséget kötniük. Túl sok információt ugyan nem tudhattunk meg a tweetből, azonban az mégis kiderült, hogy egy több éves szerződést sikerült Barack Obamának és feleségének, Michelle Obamának aláírnia. Ez azt jelentheti, hogy minimum egy 2-3 évados dokumentum-sorozatra számíthatunk, de több részletet egyelőre nem tudni.

Ahogyan korábban beszámoltunk, az Apple is szeretett volna egyezséget kötni a volt amerikai elnökkel, de hogy miért nem jött össze, arról sajnos nem tudni. Nyilvánvalóan a Netflix egy jobb ajánlatot tett, így Obamáéknak egyértelműbb volt a döntés. Ugyanakkor az sem elhanyagolandó tényező, hogy a Netflix már évek óta piacon van, miközben az Apple még csak ezután kezdi el bontogatni sorozatos mivoltját.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!