Így nézheted élőben a WWDC ’18 konferenciát

HusztiD 2018.05.23. 15:55 Apple 1 db 412

wwdc-20181

Az Apple még március közepén jelentette be, hogy az idei WWDC ’18 konferenciát június 4-8 között rendezik meg. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, a konferenciát egy másfél-kétórás előadással nyitják meg a vállalat vezetői, ahol az aktuális főrendszereket mutatják be, mint az iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 és a tvOS 12.

A jó hír, hogy a megszokottakhoz hűen az Apple élőben közvetíti az eseményt. Ehhez nincs másra szükség, mint egy olyan iOS készülékre, ami legalább egy iOS 10-es rendszert futtat, míg macOS téren egy olyan gépre, amin legalább egy macOS Sierra 10.12 található meg. Mindkét esetben Safarit kell majd használni az Apple közleménye szerint. Ezen felül az Apple TV (2. generációtól) tulaja egyaránt streamelhetnek. Természetesen a PC pártiakról sem feledkeztek meg az almások, azonban ott egy Windows 10-et futtató masina és a Microsoft Edge a kitétel.

Mi ugyan nem közvetítjük élőben az eseményt, de ahogyan megszokhattátok, a bejelentést követően tartalmas összefoglalóval jelentkezünk, hogy éppen milyen újdonságokat mutattak be a kaliforniaiak. Maradjatok tehát velünk, hiszen június 4-én, magyar idő szerint este 7 órától kezdődik a konferencia, azt követően nem sokkal pedig mi is érkezünk az összefoglalókkal.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Laci - 2018.05.24. 11:23

    A szoftvereken kívül valamik még várhatók?

Szólj hozzá Te is!