Barack Obama lehet az Apple következő áldozata

HusztiD 2018.03.12. 13:55 Apple, Apple TV 0 db 163

cftd1q6wiaa1bvl-jpg-large

Nagyon érdekes hírt hozott le a New York Times, hiszen az értesülések szerint hamarosan sorozat készül Barack Obamáról és feleségéről, Michelle Obamáról. Ha mindez nem lenne elég, akkor az Apple neve szintén felmerült, ugyanis mint tudjuk, az almások az utóbbi időben eléggé beleásták magukat a sorozatok világába.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint Obama eddig a Netfilx ajánlatára hajlik a legjobban, de mellette ott van az Apple és az Amazon párosa egyaránt, kik harcolnak az egykori elnökért. Pontos infókat egyelőre nem tudni, de ahogy nyélbe sikerül vágniuk Obamáéknak az üzletet, akkor az hamarosan kiderül. Bár érdemes megjegyezni, hogy itt lehet nem a legjobb ajánlatot fogják választani, hanem azt a szolgáltatót, amelyik a legnagyobb nézettséggel rendelkezik – azt pedig nem nehéz kitalálni, hogy hármójuk közül melyik ki lesz az.

Egyébként az egykori elnök és felesége mindig is hitt az erőteljes történetmesélésben. A sorozatról magáról még semmit sem tudni, de a feltevések szerint dokumentumfilmes megvalósításra számíthatunk, minden epizódban pedig más-más téma kapja a főszerepet, mint az egészségügy, vagy akár a klímaváltozás.

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!