Ilyen lehet mostantól az új iPhone-okhoz járó gyors töltésre képes adapter

HusztiD 2018.05.18. 13:55 Egyéb, iPhone 0 db 260

leaked-usbc-18w-apple-charger

Bő egy héttel ezelőtt jött a jó hír, hogy ha minden jól megy, akkor az idén megjelenő iPhone modellek már egy teljesen új adaptert fognak maguk mellett rejteni a csomagolásban. Az Apple a kezdetek óta az 5W-os kiegészítőt használja, de közben a telefonjaik elkezdték támogatni a gyors töltés funkciót, így kénytelenek lesznek a kiegészítővel is lépést tartani.

Ezúttal a ChargerLab által szivárogtak ki render képek az adapterről. Fontos megemlíteni, hogy az alábbi ábrán az Európai verzió látható. Amennyiben legális az alábbi render, akkor elmondhatjuk, hogy sokkal nagyobb ugyan nem lesz a kiegészítő a jelenlegihez képest, viszont egy lekerekítettebb formatervet kap. Illetve ezentúl nem a jó öreg USB A kimenetet fogja támogatni, hanem végre az USB C-t, ami természetesen lehetővé teszi a gyorsabb töltést.

Ne feledjük, hogy ezek csak egy állítólagosan render képek. Lehetséges, hogy legálisak, de lehet, hogy nem. Hivatalosan csak ősszel derül ki, mikor az Apple kiadja az idei évi modelljeit. Egy viszont biztos, hogy nagyon jó lenne, ha az almások végre ténylegesen meglépnék eme lépést, ugyanis a rivális gyártók többsége már gyors töltésre képes adaptert mellékel az új telefonjaihoz.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!