Ismételten az iPhone felhasználók vérét szívja legújabb reklámjában a Samsung

HusztiD 2018.05.18. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 2 hozzászólás 1 010

samsung

Tudjuk jól, ha marketingről van szó, akkor az Apple riválisa, a Samsung nem ismer határokat, hiszen már számtalanszor bizonyította kreativitását a vállalat. Évekkel ezelőtt szó szerint lebirkázták az iPhone felhasználóit a koreaiak, míg az utóbbi időben kicsit vissza vettek, de azért továbbra sem kell féltenünk őket.

A Samsung nem olyan rég töltötte fel legújabb reklámját a hivatalos YouTube csatornájára. Ahelyett, hogy a koreaiak ismételten a saját készülékük újdonságaira és erősségeire fektették volna a hangsúlyt, ismételten az iPhone-t fikázták. Az alábbi videóban egy nő látható, aki az iPhone 6 készülékével harcol a mindennapok folyamán, hiszen mára elég lassúnak tűnik. Ha végignézzük az alábbi videót, akkor természetesen kiderül, hogy az almások akkumulátor csereprogramját is kifikázzák, ugyanis ha nem cserélik ki, akkor továbbra is lassú marad.

Nagyon érdekes a Samsung marketingje. Azt már megszokhattuk, hogy reklámjaikban több Apple terméket láthatunk, mint a sajátjukat, viszont ez most egészen más. Miért hasonlítják a 2014. folyamán megjelent iPhone 6-ot az ő aktuális csúcsmodelljeikhez, a Galaxy S9-hez? Az Apple készülékeire rá lehet mondani, hogy éveken át támogatást kapnak, ugyanis még az öt évvel ezelőtt megjelent iPhone 5s-t is támogatja az iOS 11, viszont a Samsung-nál nem igazán lehet elmondani ilyen távlatban.

Természetesen ez a gyűlöletkeltő reklám is csak egy reklám, hiszen van téma, amelyen alaposan elcsámcsognak az iOS-es és Andoidos felhasználók. Ezzel is nyernek új potenciális vásárlókat, de emiatt akár veszthetnek is.

Mit szóltok a Samsung legújabb kampányához?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. g - 2018.05.18. 12:51

    Ez a videó arról szól, ha már a xar i6-osról cserélsz, akkor ne egy méregdrága x-re, hanem egy modern s9-re.
    Jó tudom én, hogy a Samu gyártja az x legfőbb alkatrészeit, de akkor is…

  2. Stewen - 2018.05.22. 00:08

    A samsung inkább visszatérhetne a kaptafához azaz amit 1938 ban elkezdett a zöldség gyümölcs és hal kereskedelmet. Telefont gyártani nem tud ha valami hasonló kijön az meg felrobban. :)

Szólj hozzá Te is!