Még az Apple sem döntötte el, hogy milyen lesz a szeptemberben érkező iPhone SE 2

HusztiD 2018.05.15. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 618

674499.apple-iphone-se-32gb

Az elmúlt napokban nagyon érdekes szivárogtatásokat láthattunk, ugyanis az egyik kiegészítő gyártó lőtte le idő előtt, hogy milyen lesz a második generációs iPhone SE 2. Ezúttal viszont a jól ismert japán oldal, a Mac Otakara számolt be néhány extra információról.

Az egyik legfontosabb dolog, amit állítanak, hogy az iPhone SE 2 szeptemberig biztosan nem fog megjelenni. Az ellátási láncból származó információk alapján még tömeggyártásról sem beszélhetünk, így már csak emiatt is hetekre lenne a megjelenés, ha most beindulna a folyamat. Elviekben a második generációs iPhone X-szel karöltve szeretnék piacra dobni az új belépőszintű készüléket.

A másik dolog pedig nem más, minthogy az almások még mindig nem döntötték el, hogy voltaképp milyen lesz az új készülék formaterve. Mint tudjuk, ilyenkor több prototípussal próbálkoznak, s beszámoló szerint van olyan, amely Touch ID-val van felszerelve, de valóban van egy olyan modell egyaránt, ami az iPhone X-re hajaz, így ott a Face ID-t integrálták. Ha hihetünk az infóknak, akkor jelen állás szerint az Apple-nél maradnának a már jól ismert Touch ID-s formatervnél.

Ne feledjük, hogy ez csak egy újabb pletyka a sok közül. Hogy a mostani hírnek mennyi a valóságalapja, azt sajnos nem tudjuk biztosan. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy mit mutatnak be az almások. Ha most, a WWDC ’18 keretén belül nem lesz egy bizonyos “one more thing…” bejelentés, akkor szinte biztosra vehetjük, hogy szeptember előtt nem kapjuk meg az új telefont.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Krisztián - 2018.05.16. 08:14

    Ekkora ostobaságot! Ezt elhiszi valaki? :D

Szólj hozzá Te is!