Két év után hivatalosan kinyírta első iOS játékát az Nintendo

HusztiD 2018.05.10. 11:56 Egyéb, Játékok, Kiemelt hírek 0 db 215

btit94uo6lxzheajdlpg

Aki kicsit jártas a Nintendo háza-táján, az tudja jól, hogy a japán gyártó évekig nem fejlesztett mobilplatformokra. Egyszerűen úgy voltak vele, hogy a saját platformjukat részesítik előnyben, de az évek múlásával rájöttek, hogy ez koránt sem annyira jövedelmező, így elkezdtek az Apple mobil operációs rendszerére is kacsintgatni.

Két évvel ezelőtt érkezett meg a vállalat első játéka, a Miitomo. A 2016-ban megjelent alkalmazást a kezdetekben nagy népszerűség fogadta, ugyanis egy hónap leforgása alatt 4 millió letöltést produkált, míg az első hetekben átlagosan 280 ezer dolláros bevételre tettek általa szert. Sajnos nem tartott sokáig a siker, ugyanis már az idei év elején azt rebesgették, hogy nagyon gyér, ahogyan az alkalmazás teljesít, ugyanis szó szerint csak pár játékos játszott vele.

Nem csoda, hogy úgy döntött a Nintendo, hogy hivatalosan kinyírja a Miitomo-t. A gyártó köszöni minden felhasználónak, kik korábban játszottak az alkalmazással, de a gyenge teljesítés miatt kénytelenek voltak megszüntetni annak bármilyen jellegű támogatását. A tegnapi naptól fogva hivatalosan kinyírták a Miitomo-t.

A gyártó egyébként 2016. végén adta ki a Super Mario Run-t, mely azóta több, mint 200 millió letöltést produkált, illetve ne feledjük el, hogy fejlesztés alatt van a Mario Kart Tour egyaránt, de ennek megjelenésére még hosszas hónapokat kell várnunk. Reméljük a jövőbeli alkalmazásaik jobban teljesítenek majd.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!