Többet aktiváltak a Samsungosok, viszont az Apple felhasználói lojálisabbak

HusztiD 2018.04.19. 09:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 126

iphone-8-iphone-8-plus-iphone-x-image-001

Legalábbis ezt tudhattuk meg a CIRP legújabb felméréséből. Az általuk végzett elemzések az idei év első negyedévét rejtik magukban, s a felmérés alkalmával összesen 500 amerikai felhasználót sikerült megkérdezniük. Ez a mérték abszolút nem nevezhető nagynak, így messzemenő következtetéseket nem érdemes belőle levonni, de tájékoztatásnak bőven megfelel.

Az aktuális számok azt mutatják, hogy az Egyesült Államokban a Samsungnak 39 százalékos volt az aktivitási rátája, miközben az Apple-nek 31 és az LG-nek 14 százalékos. A maradék 16 százalék pedig egyéb gyártók között oszlik meg. Kiderült, hogy az almások kínálatában az iPhone X és a nyolcas modellek voltak a legkelendőbbek, míg a Dél-koreaiaknál a nem olyan régen megjelent Galaxy S9-es telefonok.

Ha az elmúlt negyedéveket és a felhasználók lojalitását vizsgáljuk, akkor az Apple teljesített a legmagasabban, ugyanis átlagban 90 százalékos az arányuk. Második helyen a Samsung helyezkedik, kinél 70 százalékról beszélhetünk, míg az LG esetében 40 körüliről.

Mondjuk mi jobban örültünk volna, ha több ezer együttműködésével készül az aktuális felmérés, hiszen az átfogóbb képet adott volna. Jelenleg érjük be ennyivel, de egyelőre ne vonjunk messzemenő következtetéseket, ugyanis 500 válasz a több millió felhasználó közül vajmi csekély aránynak számít.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!