Ilyen lenne a jövőbeli hajlított iPhone (koncepcióképek)

HusztiD 2018.04.06. 12:40 iPhone 4 hozzászólás 919

curved-iphone-concept-idrop-news-x-martin-hajek-2

Pont tegnap számoltunk be arról, hogy milyen aktuális pletykák terjengenek a jövőbeli iPhone-okat illetően. Mint a cikkből kiderült, az Apple jelenleg két különböző prototípust tesztel, hiszen az egyik újdonsága az úgynevezett légvezérlés lenne, míg a másik egy hajlított kijelzőt kapna.

Természetesen az iDropNews jól ismert dizájnere, Martin Hajek nem ült tétlen a babérjain, ugyanis egyből megálmodta, hogy a valóságban milyen lenne ez az úgynevezett hajlított iPhone. Ahogyan láthatjuk, a szaki egy eléggé érdekes koncepciót alkotott meg, ugyanis több mindenre hajaz a telefon. A hátlapi kamera az iPhone 8-ra enged következtetni, azonban az előlapban lévő TrueDepth kamerarendszer az iPhone X-re.

Martin lényegében a hajlított kijelző mellett egy csúsztatható fedelet is hozzáképzelt a telefonhoz, amit gépeléskor lecsúsztathatunk. Általa igazából úgy néz ki eme telefont, mint anno, az előző érában a csúsztathatós készülékek (a fém előlapja miatt leginkább a Nokia 8800-ra gondolnánk első körben).

curved-iphone-concept-idrop-news-x-martin-hajek-3 curved-iphone-concept-idrop-news-x-martin-hajek-5 curved-iphone-concept-idrop-news-x-martin-hajek-8

Természetesen ezek a koncepcióképek a legújabb pletykákon alapszanak. Ti mégis mit szólnátok, ha egy hasonló telefonnal állna elő évek múlva az Apple?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. Istvan - 2018.04.06. 13:10

  Ronda!!!

 2. Mátékovits István - 2018.04.06. 22:19

  Komolyan nem értem, hogy miért ekkora nagy dolog ez?! Soha nem vennék ilyen telefont! Mi értelme?

 3. szasza - 2018.04.06. 22:49

  Remelem ez csak rosz vicc! :(

 4. Sebők István - 2018.04.08. 17:31

  Régebben is volt ilyen mikor ráült az ember az sem tetszett!

Szólj hozzá Te is!