Ilyen lenne a Product RED iPhone X (koncepció)

HusztiD 2018.03.28. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 1 db 712

40315786634_84a71d71d0_b

Az Apple tavaly szeptember folyamán mutatta be az iPhone X mellett az iPhone 8 modelleket. Mint tudjuk, a nyolcas telefonok három színben érhetőek el, azonban a csúcsmodell esetében csak két lehetőségünk van. Ennek kapcsán nem olyan rég felmerült, hogy heteken belül érkezhet egy aranyszínű kivitel egyaránt.

Ettől függetlenül Martin Hajek sokkal inkább egy piros színű, vagyis az úgynevezett Product RED telefont képzelte el. Aki nyomon követi az Apple eseményeit, az tudhatja, hogy a 2016. folyamán megjelent iPhone 7 modellek 5 színben voltak elérhetőek, majd hogy felpezsdítse eladásait az Apple, március folyamán piacra dobtak egy Product RED modellt egyaránt a 7 és 7 Pluszból.

Tavaly ilyenkor, mikor az almások kiadták az első piros telefonjaikat, akkor sokan nemtetszésüket fejtették ki, mivel a készülék előlapja fehér volt. Sokak szerint sokkal jobban nézett volna ki fekete előlappal, így számos koncepciót készítettek arról, hogy mennyivel vagányabb lenne úgy a telefon. Mivel az iPhone X eleve fekete előlappal van felvértezve, így azok is örülnének, akik számára eddig nem volt megfelelő a fehér kivitel, így eleve egy sokkal vagányabb készüléket kapnának.

Martin ezúttal visszafogta magát, hiszen oldalán csak a fent látható képet tekinthetjük meg a telefonról, illetve az alább látható videót készítette el róla. Mi jobban örültünk volna, ha korábbi szokásaihoz képest több nagy felbontású képet is mellékel, de sajnos erre ezúttal nem került sor.

Mit szólnátok egy Product RED iPhone X-hez? Vevők lennétek rá?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Éliás Zsolt András - 2018.03.28. 13:41

    Az összes szifonom eddig fekete volt, de mikor megláttam a REDes 7-et bele szerettem!!! Ajánlom minden nemzeti érzelmű embernek aki megengetheti magának!!!

Szólj hozzá Te is!