Heteken belül érkezhet az aranyszínű iPhone X?

HusztiD 2018.03.20. 13:55 iPhone, Pletykák 2 hozzászólás 419

gold-iphone-x

Anno tavaly, az iPhone X hivatalos bejelentését megelőzően hónapokkal felmerült, hogy arany kivitelben is elérhető lesz a csúcsmodell. Eljött szeptember, az Apple megtartotta hivatalos eseményét, de végül csak két modellt mutattak be. Korábban pletykaszinten felmerült, hogy az almások gyártási nehézségekbe ütköztek az arany iPhone X modellekkel kapcsolatosan, így ezért nem került bemutatásra.

Ha visszaemlékeztek, akkor a bejelentést hónapokkal megelőzően Benjamin Geskin volt, aki idő előtt kiszivárogtatta, hogy milyen lesz az iPhone X. Most ismételten hallatott magáról, s megosztotta, hogy az Apple hamarosan piacra dobja az aranyszínű iPhone X-et, hiszen az egyik meg nem nevezett gyárban már beindultak a gyártási folyamatok. Értesülései szerint az almások házon belül csak D21A kódnéven hivatkoznak az új telefonra.

Érdemes egyébként Geskinre odafigyelni, hiszen korábban is a kapcsolatinak köszönhetően szivárgott ki, hogy milyen lesz az iPhone X. Egyelőre többet nem tudni, de ha tényleg sikerült az Apple-nek elhárítania a gyártási nehézségeket, akkor nem kizárt, hogy heteken belül piacra dobják az arany modellt – akárcsak egy évvel ezelőtt az iPhone 7-nél a piros, vagyis a product RED változatokat.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.76471

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Krisztián - 2018.03.21. 08:04

    Nyilván erre várt mindenki, aki eddig nem vett.:)

  2. kukcsi - 2018.03.23. 07:59

    Most màrcius 28an

Szólj hozzá Te is!