Kétmillió potyázó felhasználója van a Spotify-nak, kik ingyen és reklámmentesen használják a szolgáltatásukat

HusztiD 2018.03.28. 13:55 Apple Music, Egyéb 0 db 498

Open_Graph_-_Facebook

A Reuters egy nagyon érdekes témáról számolt be, mely szerint kétmillió olyan Spotify felhasználó van, kik a szolgáltatás teljes egészét élvezik úgy, hogy egy centet sem fizetnek, s reklámokat sem néznek. Egészen elenyésző ez a szám a tavaly év végi adatokhoz, hiszen akkor 157 millió felhasználóval büszkélkedhetett a szolgáltató, melyek közül 71 milliónyi tényleges előfizetőjük van.

Mint tudjuk, kétféleképp használható hivatalosan a Spotify. Az egyik, hogy havi szinten előfizetünk a szolgáltatásra, míg a másik, hogy nem fizetünk elő, de cserébe tele lesz reklámokkal az alkalmazás. A szolgáltató azonban tudja, hogy vannak, kik kiskapukat keresnek, így összesen kétmillió olyan felhasználót sikerült regisztrálniuk, kik egyáltalán nem fizetnek a zenehallgatásért, de reklámokat sem kapnak, közben ugyanúgy elérhetőek számukra a magas minőségű zenék.

Ugyan csekélynek hat a kétmillió, azonban köztudott, hogy manapság nehéz a zenészeknek is boldogulniuk, hiszen a streamelt zeneszámok után minimális pénzeket kapnak. Természetesen a Spotify rajta van az ügyön, hogy fair play szabályokat alkalmazzon minden felhasználójával szemben, de egyelőre nehéz dolguk lesz korlátozni eme kétmillió zenehallgatót. Ameddig lesznek kiskapuk, addig továbbra is kijátsszák majd őket.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!