Ilyenek lehetnek a 2018-as iPhone modellek árszabásai

HusztiD 2018.03.27. 15:55 iPhone, Pletykák 1 db 1 645

kgi-2018-iphone-lineup

A KGI és a Bloomberg párosának köszönhetően egy jó ideje idézőjelesen tudni véljük, hogy három darab iPhone modellt dob piacra idén ősszel az Apple. Lesz egy belépőszintű, 6,1 colos LCD kijelzővel rendelkező telefon, illetve egy 5,8 és egy 6,5 colos OLED panellal felvértezett variáns egyaránt.

Az RBC Capital egyik elemzője, Amit Daryanani szerint az Apple idén árcsökkentésre készül, hogy növelje eladásait. Mint tudjuk, a tavaly megjelent iPhone X ezer dolláros indulóárával az almások nagyon magasra tették azt a bizonyos mércét, azonban a szakember szerint idén másképp alakulnak a dolgok. Számítások alapján a 6,1-es LCD modell 799 dollártól, míg az iPhone X utódja 899-től, valamint az egyelőre csak iPhone X Pluszként emlegetett telefon 999 dollártól indul.

Ha igazak lesznek Amit becslései, akkor elmondhatjuk, hogy száz dollárral csökkentett az Apple. Érdemes egyébként megemlíteni, hogy Amerikában szintén 799 dollártól, vagyis kicsivel több, mint 300 ezer forinttól kínálja az Apple az iPhone 8 Pluszt, így ezen a sémán maradva, logikus lenne, ha ennyiért, vagy esetleg ennél valamivel olcsóbban dobnák piacra az idei évi belépőszintű modellt.

Szerintetek valóban csökkenteni fog árain az Apple?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2018.03.30. 11:20

    Sziasztok

Szólj hozzá Te is!