Jelentős árcsökkenés várhat az idén megjelenő 5,8 colos iPhone X utódjára

HusztiD 2018.03.22. 15:55 iPhone, Pletykák 4 hozzászólás 1 249

_1518084713

Pár hónapja pletykaszinten köztudottá vált, hogy az Apple idén szeptember folyamán három darab iPhone modellt mutathat be. Az egyik természetesen az iPhone X utódja lesz, egy 5,8 colos OLED kijelzővel lesz felszerelve, míg mellette lehetséges egy 6,5-ös, szintén OLED-del szerelt Plus modell, valamint egy 6,1 colos LCD panellal felvértezett belépőszintű telefon.

A Digitimes újabb értesülései szerint az ősszel megjelenő 5,8 colos telefonon valamivel több, mint 10 százalékot nyerhet az Apple. A forrás beszámolója alapján az almásoknak immáron sikerülhet olcsóbban legyártaniuk a telefont, ami várhatóan az eladási áron is látszani fog. Természetesen arról nincsenek hírek, hogy mennyivel csökkenhet idővel a készülék eladási ára, de mi azért reméljük, hogy észbe kapnak a kaliforniaiak.

Nem árt érdemes kétesen kezelni a Digitimes információit, ugyanis több pletykát leközöltek, de ezek közül nem mindegyiknek volt valóságalapja. Azt sem tudjuk, hogy a mostani mennyire áll közel a valósághoz, de ha belegondolunk, akkor az Apple lassan kijárja az utat az iPhone X gyártásával, így belátható időn belül képesek lesznek olcsóbban legyártani. Kérdés az, hogy mennyivel lesz olcsóbb összerakni egy ilyen telefont, illetve ami még fontosabb, hogy vajon mi, végfelhasználók is érezni fogjuk-e a csökkenést?

Szerintetek valóban olcsóbb lehet az idén ősszel megjelenő iPhone X utódja?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. Zoli - 2018.03.22. 17:40

  Olcsóbban fogják elôállítani, de ezt a nyeresèget megtartják maguknak, nem hülyék profitot csökkenteni, ne legyetek álszentek.

 2. Huey - 2018.03.22. 18:16

  Két okból nem gondolom, hogy ez megtörténik. Egyrészt az Apple jóval pénzéhesebb annál, hogy faragjon egy árcédulán, amit egyszer már lenyomott a piac torkán, másrészt azok irányába sem fetétlenül lenne elegáns húzás, akik a jelenlegi X-ért kiköhögték az 1000 dollárt. Ezzel kvázi beismernék, hogy nem ért ennyit a cucc.

 3. Krisztián - 2018.03.23. 10:55

  Csak a jelenlegi X lesz olcsóbb, ahogy ez történni szokott. Ha az új olcsóbb lenne, akkor a jelenleginek még olcsóbbnak kellene lennie, az meg nem fog megtörténni. Persze előfordulhat, hogy az aktuális X-et kivezetik.

 4. sneeblejack - 2018.03.25. 14:42

  Véleményem szerint az aktuális X-et biztos hogy nem fogják kivezetni a piacról,hiszen ahhoz még nagyon friss. Az viszont egy életképes gondolat,hogy az eseti olcsóbb előállítás kapcsán a majd megjelenő új IphoneX modellek,a kiskereskedelemben kedvezőbb áron fognak megjelenni ..

Szólj hozzá Te is!