Az Apple az egyik legkedveltebb amerikai munkáltató

HusztiD 2018.03.22. 13:55 Apple 0 db 106

steve_jobs_theater_exterior

A LinkedIn új rangsorolást adott ki azon vállalatokról, amelyeknél a felhasználóik szeretnek dolgozni. A több, mint 546 millió felhasználóval bíró oldal adatai alapján az Apple a hatodik legkedveltebb amerikai vállalat, ahol szeretnek elhelyezkedni a munkavállalók.

Az előző évhez képest mindösszesen egy helyet javítottak a kaliforniaiak. Előttük pedig az olyan ismert vállalatok találhatóak meg, mint az Amazon, Alphabet, Facebook, Salesforce és a Tesla. A LinkedIn csapata számára pedig négy fő ok volt, amit figyelembe vettek a rangsorolás elkészítésekor: érdekeltség a vállalatban, elkötelezettség a vállalat alkalmazottjaival szemben, munkaigény és a munkavállalók megtartása.

Jól látszik, hogy Amerikában melyek a legkedveltebb vállalatok. Mondjuk érdekesebb lett volna úgy is elkészíteni a felmérést, hogy mely vállalatok a világon a legjobbak, nem csak az amerikai piacon. Mindenesetre nem lehet panasza az Apple-nek, hiszen így is elég jó helyezést értek el a felhasználói visszajelzések alapján.

Ha választhatnátok, akkor számotokra mely vállalat lenne az álmaitok munkahelye, illetve miért pont az?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!