Kezd unalmassá válni az Apple és a Google duója a felhasználók szemében

HusztiD 2018.03.22. 17:55 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 188

Apple-Store-Fifth-Avenue

Úgy tűnik, hogy kezd kicsit vissza esni az Apple és vele együtt a Google népszerűsége – legalábbis ez derült ki a 2017-es Harris Pool Reputation-ből, ahol mindkét nagyvállalat hatalmasat zuhant. A Harris Poll Reputation statisztikái immáron 1999. óta minden év elején elkészülnek, melyben az aktuálisan legnépszerűbb vállalatokat keresik. A legutóbbi felmérés tavaly december és idén január között zajlott le, s összesen 25 800 amerikai felnőtt válaszát rejti magában.

Sajnos a cím árulkodó volt, hiszen az Apple-nek sikerült a tavalyi ötödik helyről a huszonkilencedikre ereszkednie. Cseppet jobb a Google helyzete, hiszen ők a nyolcadik helyről zuhantak a huszonnyolcadikra, míg egyedül a Teslának sikerült nagyobb javulást elérnie, hiszen ők a tavalyi kilencedikről idén a harmadikra tornászták fel magukat. Az első helyét továbbra is az Amazon tartotta meg, akárcsak az elmúlt három év folyamán.

A szakemberek megjegyezték, hogy a felhasználók körében kezd visszaesni az Apple és a Google párosa, ami leginkább annak tudható be, hogy az utóbbi időszakban kevés áttörést nyújtó szolgáltatást vagy terméket mutattak be. Természetesen változhat az emberek véleménye jövőre, de ahhoz előbb a nagyvállalatoknak is lépniük kell ebbe az irányba.

A Harris Poll CEO-ja, John Gerzema szerint a Tesla Elon Musk reklámkampánya miatt lett az első. Itt például megemlítette a nem olyan rég lezajlott Space X projektet, valamint hogy sikerült az első Tesla Roadstert is fellőni a világűrbe. Az Amazont illetően pedig megjegyezte, hogy továbbra is hatalmas szerepet játszanak az emberek mindennapjaiban, így várható volt, hogy ismételten ők fogják be az első helyet.

Íme a top 10-es lista:

1. Amazon.com
2. Wegmans Food Markets Inc
3. Tesla Motors
4. Chick-fil-A
5. The Walt Disney Co
6. HEB Grocery Company LP
7. United Parcel Service
8. Publix Super Markets
9. Patagonia
10. Aldi

Ha népszerűségről beszélünk, akkor számotokra melyek a legnépszerűbb nagyvállalatok és miért?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!