Egyre nagyobb igény mutatkozik az akkumulátor csereprogram iránt

HusztiD 2018.03.02. 17:25 iPhone 0 db 317

iphone7battery

Tudjuk jól, hogy előző év végével akkumulátor csereprogramot hirdetett az Apple, melynek berkein belül a korábbi modelljeinkbe sokkal kedvezményesebb áron cserléhetünk aksit. A Barclays még február közepén adott ki egy felmérést, melyből kiderült, hogy 2-4,5 hét az átlagos várakozási idő az új aksikra, azonban a mostani legújabb számításaik alapján ennél sokkal rosszabb a helyzet.

Korábban úgy jósolták, hogy folyamatosan javulni fog az Apple feldolgozási ideje, azonban most már 3-4,5 hétre növekedett a várakozási idő ahelyett, hogy csökkent volna. Az elemzők viszont találkoztak egy igen extrém esettel, ahol az egyik felhasználónak 9-10 hetet kellett várnia, mire cseréltetni tudta a telefonjának akkumulátorát. Nyilván a jelenlegi megnövekedett igények miatt tolódtak ki egy héttel a várakozási határidők.

A Barclays szerint a legtöbbet az iPhone 6 és 6 Plus modelleknél kell várni, hiszen egyelőre arra mutatkozik a legnagyobb kereslet. Sajnos az akkumulátor csereprogram nagy kihatással lesz az iPhone eladásokra, de a szakemberek szerint az ősszel érkező, 6,1 colos telefon némileg meghúzhatja az eladásokat, amennyiben az Apple valóban olcsóbban adja majd, mint az OLED kijelzővel szerelt és 999 dollártól induló modelleket.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!