Két új iPad modellt jegyzett be az Apple. Nyakunkon a frissítés?

HusztiD 2018.02.22. 15:55 iPad, Pletykák 1 db 515

665241.apple-ipad-2017-9-7-32gb

Egyáltalán nem szokatlan az Apple-től, hogy idő előtt jegyezze be új termékeit. Ez történt ezúttal, hiszen egy Eurázsiai Bizottságnál jegyezték be az A1954 és A1893 kódszámú iPad-eket az almások a Consomac legújabb értesülései szerint.

Többek között azért érdekes a mostani hír, mivel anno pár MacBook modellt, valamint az iPhone 7 és AirPods termékeket szintén így jegyezték be a megjelenéseik előtt. Egyelőre sok minden nem derült ki, de annyit tudhatunk, hogy mind a két bejegyzett készülék egy iOS 11-et futtató tablet. Ez arra adhat utalást, hogy még az iOS 12 végleges kiadása, tehát ősz előtt érkezhetnek az új tabletek.

Pontos infókat nem tudni, de a korábbi értesülések szerint az Apple immáron az iPad vonalat is újragondolja kicsit. Itt szintén bemutatkoznak a vékonyabb kávák, valamint a jó öreg Touch ID-től szintén elköszönhetünk, s helyette az iPhone X-ből megismert Face ID-t kapjuk meg. Pontos hardverspecifikációkról sem tudni, de nem kizárt, hogy az A11 Bionic processzor egy felturbózott változatát kapják a tabletek.

Sajnos arra sincs utalás, hogy a Pro, vagy hagyományos modellekre számíthatunk, de feltehetően inkább a professzionális vonalat erősíti tovább a kaliforniai vállalat. Esetlegesen még esélyes lehet egy márciusi bejelentés is, ahol nem csak az új tableteket, hanem a második generációs iPhone SE-t egyaránt bemutatják az almások, bár a legutóbbi pletykák inkább egy júniusi dátumról szólnak.

Ti mit vártok az új iPad frissítésről?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Airdei - 2018.02.25. 16:06

    Esetleg kihozhatnànak egy új minit. Sajnos a paromnak nagy az air, vagy pro, de a Mini 4 meg már “régi” így egy újabb esetén megérné váltani a Mini 2-ről

Szólj hozzá Te is!