Zavaró fehér köröket hagy maga után fafelületeken a HomePod

HusztiD 2018.02.15. 13:55 HomePod 1 db 620

HomePod-rings-1

Immáron lassan egy hete, hogy az Apple piacra dobta az első okoshangszóróját, azonban úgy tűnik, hogy lassan kezdenek előjönni a hibái. Több felhasználó például arra panaszkodott az elmúlt napok folyamán, hogy fafelületen tartva zavaró fehér köröket hagy maga után az okoshangszóró.

Érdekes módon az Apple nem várt sokat és a Wirecutter számára megerősítette az infót, mely szerint tudnak a hibáról. Az almások szerint nem minden fafelület megfelelő a HomePod számára, így ezen érdekes fehér körök lesznek megtalálhatóak utána. Elviekben könnyen takarítható, hiszen pár nap alatt magától eltűnik, de annak, kinek problémája van vele, az a gyártó által előírt módszerrel tisztíthatja le.

Érdekes egyébként, hogy az Apple sem ajánlja, hogy fafelületen tároljuk az okoshangszórót. A probléma pedig nem egyedi, ugyanis más gyártók termékeinél is előfordul a közleményük szerint. Elviekben a szilikon és a fafelület között a rezgéscsillapításnak köszönhetően az úgymond kiszivárgó olajok okozzák eme jelenséget, amit egy törlőkendővel könnyedén letakaríthatunk a felületről.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Krisztián - 2018.02.16. 08:31

    Ha 1 hét után ennyit szivárgott, akkor a készülék nem lesz hosszú életű. Mennyi a szerviz ciklusa? 4 hét?:)

Szólj hozzá Te is!