Ilyen az első ígéretes watchOS 5 koncepció

HusztiD 2018.01.17. 15:55 Apple Watch, watchOS 0 db 584

watchos-5-please

Egy Matt Birchler nevű dizájner megálmodta, hogy milyen lehet a szeptember folyamán bemutatásra kerülő watchOS 5. Elképzelései szerint az ötödik főrendszer számos újdonságot kaphat, amelynek köszönhetően sokkal több információt tudhatunk meg az okosóra számlapjáról a jövőben.

Matt szerint a főképernyőt érintené az egyik legújabb változás, ahol nem csak az időt tudnánk kijelezni, hanem mellette az aktivitásunkat, az aktuális időjárást, vagy éppen olyan alapvető funkciókat, mint a repülő mód, vagy üzenet küldés (lásd a fenti képen). Ezek mellett például az is beállítható lenne, hogy mit jelezzen ki maga az óra. Egy egyszerű órát szeretnénk, vagy mellé még több kiegészítő információt? Matt elképzelése alapján teljesen személyre szabhatnánk az óralapokat.

watchos5-ambient

Másik nagy újdonság, hogy az alkalmazások Siri integritást kapnának, így Siri által sokkal több információhoz juthatnánk hozzá, ha éppen őt kérdeznénk. Például bármelyik third-party programnál beállíthatnánk, hogy engedélyezzük-e a funkciót. Mondjuk ez annyiból is jó lenne, hogy akár az óralapokra is kihozhatnánk egy-egy úgynevezett widget-et tőlük, így az órára rápillantva látnánk az aktuális infókat, az adott alkalmazásokról.

siri-watch-face-customize-3

Szerintetek milyen fő újdonságai lesznek az ősszel bemutatásra kerülő watchOS 5-nek?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!