J.J. Abrams erősítheti az Apple sorozatos csapatát

HusztiD 2018.01.17. 13:55 Apple, Egyéb 0 db 143

jjabrams

Nagyon érdekes hírt közölt le a Variety, mely alapján esélyes, hogy J.J. Abrams hamarosan az Apple csapatát erősítheti. Szerintem senkinek sem kell bemutatni Abrams munkásságát, ugyanis egyik legutóbbi projektje a Star Wars: Az ébredő erőhöz köthető, de ezt megelőzően számos sorozat megalkotásában is részt vett, mint az egykori fan favorit ‘Lost’, vagy az általa írt ‘Fringe’.

A mostani információk szerint J.J. Abrams írt egy új sci-fi dráma sorozatot, mely nem csak az Apple, de a HBO érdekét is felkeltette. Sajnos egyelőre nem sokat tudni róla, csupán annyi szivárgott ki, hogy egy világot érintő csatát fog magában foglalni egy hatalmas, elnyomó erővel szemben. Az utóbbi elnyomó erő egyébként lehetséges, hogy földönkívüliekre ad utalást, így kíváncsian várjuk az újabb infókat, hogy mi lehet ebből a sci-fi sorozatból.

Egyébként az Apple és az HBO párosa folytat harcot a jogok megszerzéséért. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint mindkét fél megtette egyedi ajánlatát, így erősen kérdéses, hogy melyikőjük nyeri meg a jogot. Ha valóban egy nagy kaliberű sorozatról van szó, amit végül sikerült az almásoknak megnyernie, akkor kíváncsian várjuk, hogy hogyan alakulnak a fejlemények, ugyanis ez egy remek kezdet lehet az Apple sorozatos beindulásának.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!