Ismételten hiánycikk az AirPods

HusztiD 2017.12.19. 15:25 Apple 3 hozzászólás 275

airpods1

Az Apple az előző év folyamán mutatta be a vezeték nélküli AirPods fülesét, azonban tudjuk jól, az első hónapok folyamán szinte alig lehetett hozzájutni. Egyszerűen akkora kereslet mutatkozott a kaliforniaiak új termékére, hogy esetenként több, mint hat hetet kellett rá várni, mire leszállították.

Ahogy teltek a hónapok, úgy kellett egyre kevesebbet várniuk a megrendelőknek a fülesre. Most, karácsony közeledtével viszont ismételten hiánycikk lett a füles. Ha az olyan nagyobb országokban mint Kanadában, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, Egyesült Államokban vagy Egyesült Királyságban rendelnénk meg az Apple-től az AirPods-ot, akkor bizony januárig kellene várnunk, mire kézhez kapnánk. Jelen álláspont szerint úgy tűnik, hogy sokaknál népszerű karácsonyi ajándék lesz a füles.

Érdemes megjegyezni, hogy a magyar Apple oldalon jelenleg 7 munkanapot ígérnek az AirPods leszállítására, így aki gyorsan lecsap rájuk, az szerencsével két ünnep között megkaphatja. Viszont nem kizárt, hogy a megnövekedett kereslet miatt nálunk is növekedni fog valamelyest a szállítási határidő.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. Gàbor - 2017.12.19. 17:44

  Miről írkáltok össze hát a média Márk tele van vele….

 2. Gàbor - 2017.12.19. 17:46

  Én Tenerifén 130 euró-ért vettem…

  • HusztiD - 2017.12.20. 10:19

   A hivatalos Apple oldal adatairól beszélünk. Az, hogy különböző kereskedők felhalmoztak belőle X mennyiséget, az egy dolog. Ha kifogynak, ők is az Apple-től fognak rendelni, de ha az Apple-nek nincs készlete, akkor addig náluk sem lesz.

Szólj hozzá Te is!