Mostantól készletről elérhető az iPhone X

HusztiD 2017.12.19. 12:55 iPhone 0 db 282

iphone-x1

Gondolta volna bárki, hogy még karácsony előtt hozzájut egy frissen rendelt iPhone X-hez? Nem, ugye? Valamivel kevesebb, mint két hete számoltunk be arról, hogy napokra csökkent az iPhone X szállítási határideje, azonban most arról kell hírt adnunk, hogy már csak egy munkanapot kell rá várni. Bizony, érdemes az Apple honlapjára ellátogatni, s meggyőződni róla.

Amikor szeptemberben bejelentették az új csúcskészüléket, akkor derült ki hivatalosan, hogy csak november elejétől lesz kapható. Ekkor több elemző arra tippelt, hogy a legtöbben csak január-február környékén juthatnak hozzá az új telefonhoz, annyira nagy kereslet mutatkozik iránta. Sajnos azt egyelőre most sem tudni, hogy milyen eladásokat produkált eddig az Apple, de korábbi infók alapján a beszállítóiknak sikerült utolérniük magukat a tömeggyártással, emiatt javult legfőképp a szállítási idő.

Természetesen jelenleg már kisebb igény mutatkozik az iPhone X-re, mint megjelenésekor, de ettől függetlenül szinte biztosra vehetjük, hogy újabb rekordot állított fel eladásaival az Apple. Bár ezen adatokra majd csak a jelenlegi pénzügyi negyedév végét követően derül fény.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!