Az Apple kiadta az iOS 11.2, tvOS 11.2 és a macOS 10.13.2 ötödik bétáját

HusztiD 2017.11.29. 09:55 iOS, macOS, tvOS 0 db 308

live-wallpaper-iphone-x

Tegnap este folyamán az Apple újabb bétákat adott ki a fejlesztők részére. Név szerint az iOS 11.2, tvOS 11.2 és a macOS 10.13.2 ötödik bétáját tették elérhetővé, azonban a watchOS 4.2 frissítéséről egyelőre mit sem tudni, de feltehetően ennek legújabb bétáját az elkövetkezendő napok folyamán tehetik elérhetővé.

Ahogyan lenni szokott, az új rendszerek egyelőre csak a fejlesztők számára érhetőek el, de feltehetően pár óra múlva már a publikus béta programban résztvevők egyaránt tölthetik. Az új szoftverfrissítések csupán kisebb hibajavításokat és teljesítménybeli javulásokat hoztak az előző kiadásokhoz képest.

Egyelőre nincs hír arról, hogy az Apple mikor adja ki a szóban forgó rendszerek végleges változatát, de kis szerencsével erre még az idei év folyamán sor kerülhet.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!